با برگزاری انتخابات؛

اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه تبریز معرفی شدند

اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه تبریز، با برگزاری انتخابات توسط کارکنان عضو این شرکت در مجمع عمومی عادی نوبت دوم سال ۱۴۰۲، انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر این اساس از بین ۶۰۰ رأی مأخوذه، آقایان صفائیل یوسف‌زاده فرد، آیدین یدرنجی، رضا عظیم آذری، رضا فطانت‌خواه و مهدی بلوچی نوبر به‌عنوان اعضای هیأت مدیره و آقایان حمید فرد قراملکی، وحید فرد قراملکی و هادی ماهرکیا به‌عنوان بازرسان شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه تبریز انتخاب شدند.

گفتنی است؛ اعضای هیأت مدیره‌ به‌مدت سه سال و بازرسان نیز به‌مدت یک سال در شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت خواهند بود.