برگزاری کارگاه مهارت ها و چالش های تربیتی در دانشگاه تبریز

کارگاه مهارت‌ها و چالش‌های تربیتی با موضوع تربیت جنسی از سلسله کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی «توانا» در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی در راستای ارتقای مهارت‌های زندگی و آشنایی با چالش‌های تربیتی برای همکاران دانشگاه بر گزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد حمیدی گفت: اجرا و برگزاری نشست‌های تخصصی توانا باهدف آموزش راه‌های تربیت صحیح، جهت‌گیری علمی و عملی تربیتی و درنهایت همگامی فرزندان در پیمودن مسیر سالم و درست زندگی صورت می‌گیرد.

وی در ادامه افزود:  در ادامهٔ سلسله کارگاه‌ها و مهارت‌آموزی‌ها، کارگاه چالش‌های تربیتی (تربیت جنسی) با حضور دکتر جمشیدی، مشاور و روانشناس، در تالار شهید باکری، در دو نوبت برای خواهران و برادران برگزار شد.

تربیت اخلاقی، تربیت جنسی کودکان در مراحل  مختلف رشد از عمده مباحث این نشست بود که به‌صورت کارگاهی برگزار شد.

پرسش و پاسخ در مورد موضوع نشست نیز از بخش‌های دیگر این نشست بود.

شایان‌ذکر است؛ این کارگاه به همت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه و با مشارکت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز برگزار شد.