پیگیری مسابقات فوتسال بین دانشگاهی دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز

دور سوم مرحله‌ی گروهی مسابقات فوتسال بین دانشگاهی دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مسابقات فوتسال بین دانشگاهی دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی که از سوی فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی کشور به تمامی استان‌ها ابلاغ شده است، همزمان با سایر استان‌ها در آذربایجان‌شرقی نیز در حال برگزاری بوده و دور سوم مرحله‌ی گروهی این مسابقات با انجام سه بازی در دانشگاه تبریز پیگیری شد.

در بازی‌های انجام شده‌ی این دور از مسابقات، تیم‌ دانشگاه تبریز به نتیجه‌ی 4 بر 3  مقابل تیم دانشگاه فرهنگیان به برتری دست یافت. تیم دانشگاه صنعتی سهند نیز موفق شد تیم دانشگاه بناب را با نتیجه‌ی 5  بر2 شکست دهد. بازی تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی و فنی و حرفه‌ای نیز با نتیجه‌ی 5 بر 3 به سود تیم دانشگاه آزاد به پایان رسید.

این مسابقات در دو گروه پنج تیمی و به‌صورت دوره‌ای برگزار می‌شود و هر هفته یکی از دانشگاه‌های میزبانی مسابقات را برعهده دارد. در پایان مرحله‌ی گروهی از هر گروه دو تیم به‌ مرحله‌ی نیمه‌نهایی صعود خواهد کرد و به‌صورت ضربدری به مصاف یکدیگر می‌روند.