بازدید رئیس دانشگاه تبریز از شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت بخش درون دانشگاهی در دانشگاه تبریز

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۹۵۸۲ اخبار

رئیس دانشگاه تبریز در دومین روز از برگزاری نمایشگاه بخش درون دانشگاهی شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت از این نمایشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز و دکتر جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری به همراه تعدادی از مدیران دانشگاه با حضور در نگارخانه شهید آوینی از غرفه های نمایشگاه بخش درون دانشگاهی شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت بازدید کردند.

نمایشگاه بخش درون دانشگاهی شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت از 17 تا 20 اردیبهشت ماه، همه روزه از ساعت 9 صبح لغایت 16 بعد از ظهر در محل نگارخانه شهید آوینی واقع در ساختمان شهید باکری برای بازدید علاقمندان دایر است.