انتصاب دبیر جدید هیات اجرائی جذب استانی

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر غلامرضا حجتی، استاد دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز به سمت دبیر هیات اجرائی جذب استانی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است: با توجه به سوابق و تجارب ارزنده و مراتب تخصص و تعهد جنابعالی، بدین وسیله از تاریخ صدورحکم حاضر، علاوه بر تصدی دبیر هیات اجرائی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان « دبیر هیات اجرائی جذب استانی » تعیین می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحبنظران در حسن انجام مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.
رئیس دانشگاه تبریز همچنین در نامه‌ای جداگانه، از خدمات و تلاش‌های دکتر اصغر جعفرزاده، که پیش از این مسئولیت را برعهده داشت،  قدردانی کرد.
یادآور می شود: دکتر غلامرضا حجتی، استاد دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز است. رئیس دانشگاه مراغه، دبیر هیات اجرائی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز، عضو هیات ممیزه دانشگاه های محقق اردبیل، صنعتی سهند تبریز و صنعتی ارومیه، مدیر اجرائی مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه، معاون آموزشی دانشکده علوم ریاضی، رییس دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، مدیر گروه پزوهشی ریاضیات در صنعت، رییس کارگروه نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاههای دولتی استان آذربایجانشرقی ، عضو شورای اجرایی انجمن ریاضی ایران، عضو هیات ممیزه دانشگاه تبریز، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، عضو هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه مراغه، عضو کارگروه بررسی توانایی های علمی هیات علمی گروه ریاضی کاربردی، انتشار ۸۱ مقاله درمجلات داخلی و بین المللی ، ارائه ۲۶مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی ، اجرای ۷ طرح درون دانشگاهی  و برون دانشگاهی، همچنین یک کتاب تالیفی و دو کتاب ترجمه از جمله سوابق علمی و اجرایی وی می باشد.