قهرمانی تیم والیبال دانشگاه تبریز در جشنواره ورزش‌های همگانی

تیم‌های دختران و پسران دانشگاه تبریز در مسابقات جشنواره ورزش‌های همگانی استان آذربایجان‌شرقی به مقام قهرمانی دست یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مسابقات والیبال چهار نفره جشنواره ورزش‌های همگانی استان، ویژه دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، با قهرمانی تیم دانشگاه تبریز پایان رسید.
مرحله کشوری این مسابقات، تابستان سال جاری به میزبانی دانشگاه اراک برگزار خواهد شد.
اسامی بازیکنان:
رحیم نجفی‌، فاضل یعقوبی‌، سینا عباسی‌، میثم علایی‌، دانش کلاه‌دوزان‌، علی بیرامی
سرمربی: محمد راستکار
همچنین تیم دختران دانشگاه تبریز هم در بخش بانوان به قهرمانی این جشنواره دست یافتند.
مسابقات والیبال چهار نفره جشنواره ورزش‌های همگانی استانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور نیز با قهرمانی تیم دانشگاه تبریز به پایان رسید.
نسرین کاشف مربیگری این تیم را به عهده داشت.