آغاز به کار اولین نمایشگاه نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز

اولین نمایشگاه نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز"یاز" افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر عادل طاهری مدیر امور فر هنگی دانشگاه با اعلاتم این خبر گفت: این نمایشگاه طی روزهای شنبه تا دوشنبه، نهم الی یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۲، در نگارخانه شهید آوینی از ساعت ۱۰ الی ۱۶ برای بازدید دایر است.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز گفت: درنمایشگاه یاز، تعداد ۵۰ نشریه فعال سال ۱۴۰۱ شرکت دارند که شامل نشریه‌های دانشجویی در زمینه‌های علمی (متعلق به انجمن‌های علمی)، سیاسی (متعلق به تشکل‌های سیاسی)، فرهنگی و اجتماعی (متعلق به کانون‌ها) و همچنین نشریه‌های مستقل به‌صورت چاپی، الکترونیکی و صوتی انتشار می‌یابند.

دکتر طاهری خاطرنشان کرد: مدیریت فرهنگی دانشگاه تبریز در مراحل اخذ مجوز، طراحی و چاپ و همچنین انتشار در فضای مجازی و سایت‌ها، تسهیلات ویژه‌ای برای دانشجویان فراهم می‌آورد.