دعوت دو دانشجوی دانشگاه تبریز به اردوی آماده سازی تیم ملی والیبال دانشجویان ایران

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۹۴۳۳ اخبار

دو دانشجوی دانشگاه تبریز برای شرکت در اردوی آماده سازی تیم ملی والیبال دانشجویان ایران به این اردو فراخوانده شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، امیرحسین منظمی سرمربی تیم ملی والیبال دانشجویان ایران، رامتین رحمتی و علی عباس‌زاده دو دانشجوی دانشگاه تبریز را برای حضور در اردوی آماده‌سازی این تیم دعوت کرد.

این اردو باحضور بازیکنان دعوت شده طی روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.

رحمتی دانشجوی رشتهٔ فیزیک و عباس‌زاده دانشجوی رشتهٔ تربیت بدنی دو دانشجوی والیبالیست دانشگاه تبریز هستند که می‌بایست با حضور در کمپ تیم ملی والیبال در تهران، خود را به کادر فنی تیم ملی والیبال دانشجویان معرفی کنند.

گفتنی است؛ رحمتی و عباس‌زاده به همراه تیم والیبال دانشگاه تبریز در مسابقات المپیاد دانشجویان که تابستان سال گذشته در تبریز برگزار شد، بعد از تیم‌های غیرانتفاعی زند شیراز، غیرانتفاعی امام رضا (ع) مشهد و دانشگاه تهران به مقام چهارم دست یافته و اکنون نمایندهٔ دانشگاه تبریز در اردوی آماده سازی تیم ملی والیبال دانشجویان ایران هستند.