مسابقه کتابخوانی چهارشنبه‌های رضوی در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۹۳۶۷ اخبار

مسئول کانون رئوف از برگزاری مسابقه‌ی کتابخوانی چهارشنبه‌های رضوی در دانشگاه تبریز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز،میرکامل حسینی با اعلام این خبر اظهار کرد: این مسابقه که از روز چهارشنبه 16 فروردین آغاز شده است هر دو هفته یکبار برگزار می‌شود و هدف از برگزاری آن ترویج سبک زندگی رضوی و کتابخوانی می‌باشد.

حسینی با اشاره به برگزاری این مسابقه به صورت مجازی، افزود: تمامی دانشگاهیان دانشگاه تبریز اعم از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: موضوع کتاب‌های  معرفی شده حول محور امام رضا (ع) بوده و هر ماه یک کتاب جدید معرفی خواهد شد و  اولین کتاب این مسابقه کتاب «مرا با خودت ببر» می‌باشد که علاقه مندان برای دریافت پی دی اف آن می‌توانند به لینک (Https://eitaa.com/kanounraouf) مراجعه کنند.

مسئول کانون رئوف همچنین افزود: اولین مسابقه با شرکت 31 نفر از علاقه مندان برگزار و به سه نفر از برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.