اعتکاف دانشجویی ویژه خواهران در دانشگاه تبریز برگزار شد

مراسم اعتکاف دانشجویی ویژه‌ی خواهران در ایام البیض ماه رجب از ۱۵ تا ۱۷ بهمن ماه به‌همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و به میزبانی دانشگاه تبریز در مسجد بزرگ این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دانشجویان دختر شرکت کننده از دانشگاه‌های سراسر استان و دانشگاه تبریز در این مراسم معنوی از محضر اساتید علم و اخلاق حجج الاسلام فروهی، فاضلی، انوری و امامی بهره‌مند شدند.

لازم به ذکر است برگزاری نماز جماعت، ختم پنج دوره قرآن کریم، مناجات خوانی، ویژه برنامه‌ی جشن ولادت امام علی (ع) و وفات حضرت زینب(س)، برگزاری حلقه‌های معرفتی در موضوعات مختلف، ارائه‌ی مشاوره‌های فردی و گروهی، آموزش و پاسخگویی به احکام شرعی، کرسی آزاد اندیشی با موضوع مباحث زنان در عصر جدید و.... از جمله برنامه‌های این رویداد بزرگ معنوی بود.