برگزاری نشست هماهنگی برپایی نمایشگاه سلامت روان (تلنگر) در دانشگاه تبریز

نشست نمایشگاه سلامت روان (تلنگر6) با حضور نمایندگان سازمان های مختلف استان، در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه در این جلسه گفت: شناخت و پرداختن به آسیب های اجتماعی، یکی از مهم ترین موضوعاتی است که تمامی ارگان ها و سازمان ها باید به این مساله حساس باشند و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای رفع آسیب ها و آگاهی بخشی به آحاد جامعه، ازجمله دانشجویان، از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نظر دارد نمایشگاه سلامت روان (تلنگر6) را با محوریت پیشگیری از آسیب های اجتماعی و با  هدف آشنایی جوانان و به ویژه دانشجویان با آسیب های اجتماعی از جمله اثرات سوء مصرف مواد مخدر، شناسایی مواد مخدر صنعتی و سنتی، قرص های روان گردان، تهدیدهای فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برگزار کند و در همین راستا، همفکری و همکاری ادارات و سازمان های مرتبط استانی، بسیار راهگشا خواهد بود.
وی متذکر شد: حضور خلاقانه و نوآورانه، معرفی دستاوردهای ادارات و سازمان ها، پرداختن به تهدیدات فضای مجازی، ارائه راهکار به افراد مبتلا توسط کارشناسان حاضر در نمایشگاه در موضوعات آسیب های اجتماعی از قبیل خودکشی، اعتیاد، طلاق و...، آشنایی دانشجویان با مواد مخدر صنعتی و سنتی و راهکارهای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر جدید، برگزاری مسابقات مختلف ورزشی برای دانشجویان در نمایشگاه، معرفی مراکز درمانی و نیز ارایه مشاوره و اقدامات پیشگیرانه، ارایه مشاوره های مذهبی و دینی برای دانشجویان، ارایه دستاوردهای هنری و موثر در زمینه آسیب های اجتماعی از جمله عکس، پوستر، فیلم، کاریکاتور برگزاری نمایشگاه آثار هنری در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، ارایه مشاوره در زمینه کارآفرینی برای دانشجویان، پرداختن به راهکارهای شیوه همیاری دانشجویان  بی بضاعت با معرفی دانشگاه، برگزاری تئاتر خیابانی با مضامین مقابله با آسیب های اجتماعی، ارایه مشاوره و راهکارهای مقتضی در خصوص پیشگیری از وقوع جرم، ارایه آثار و کتب در زمینه آسیب های اجتماعی به دانشجویان، نمایش مستندها یا آثاری که علل و عوامل آسیب های اجتماعی را تبیین کند، ارائه خدمات مشاوره ای جهت درمان افراد مبتلا اقدام و  ارائه آدرس و شماره تلفن مراکز ترک اعتیاد و همفکری و ارایه مشاوره در خصوص درمان افراد بیمار و ارایه مشاوره و معرفی مراکز درمانی مرتبط با آسیب های اجتماعی و توسعه فعالیت های داوطلبانه اقدام نمایند، از جمله برنامه هایی است که در نمایشگاه تلنگر انجام خواهد گرفت.
بر پایه همین گزارش، دکتر علی اکبر رادپور، مدیر گروه اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز ضمن اعلام آمادگی استانداری جهت کمک به برگزاری این نمایشگاه، از ادارات و سازمان های مختلف افزود: ادارات و سازمان های مختلف استانی که در موضوع آسیب های اجتماعی فعالیت می کنند، باید از تمام ظرفیت های خود، برای شرکت در نمایشگاه و ارائه محصولات و  تلاش برای هم افزایی بیشتر، استفاده کنند و حضور گسترده ای را داشته باشند.
اضافه می نماید: این نمایشگاه به مدت 7 روز و از تاریخ 1 اسفند تا 8 اسفندماه در محل نگارخانه شهید آوینی واقع در ساختمان شهید باکری به همت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شود.