کسب مقام برتر جشنواره بین المللی شعر توسط شاعر دانشگاه تبریز

ابراهیم قبله آرباطان، کارمند دانشگاه تبریز، موفق به کسب عنوان برتر دومین جشنواره بین المللی شعر مولود کعبه مشهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، طی مراسمی و با حضور مسئولین، اساتید، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و شاعران  کشورهای ایران، پاکستان، هندوستان، ازبکستان، تاجیکستان و افغانستان در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

بر اساس این گزارش، ابراهیم قبله آرباطان کارشناس دانشگاه تبریز توانست رتبه دوم جشنواره بین المللی شعر مولود کعبه را به خود اختصاص دهد.
در دومین جشنواره بین المللی شعر مولود کعبه ۳۰۰ اثر در بخش های ملی و بین المللی در سایت جشنواره ثبت و مورد داوری قرار گرفت.

این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و همکاری موسسه امامت ومهدویت برگزار شد.