قدردانی رئیس دانشگاه تبریز از حضور حماسی دانشگاهیان دانشگاه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

۲۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۱۹۰۵۵ اخبار تصویری

دانشگاهیان دانشگاه تبریز در ۴۴ امین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همچون سال های گذشته همگام با اقشار مختلف مردم، با شکوه تمام در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال شرکت نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در این راهپیمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز همچون سال های گذشته و همگام با ملت بزرگ سراسر کشورمان، با تجمع در مقابل مسجد بزرگ این دانشگاه و حرکت به سمت مرکز اصلی راهپیمایی و با سر دادن شعارهایی علیه استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا و اسرائیل بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و شهیدان گلگون کفن انقلاب و دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.
خاطر نشان می شود: رییس دانشگاه تبریز نیز در همین راستا از حضور گسترده و پرشور همه اقشار مختلف مردم و بویژه دانشگاهیان، دانشجویان و جوانان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن قدردانی کرد.
یادآور می شود: دانشگاه تبریز پیش از این در همین ارتباط بیانیه ای صادر و از عموم اقشار مختلف مردم  و به ویژه دانشگاهیان برای حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۱ دعوت کرده بود.

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز رییس دانشگاه تبریز راهپیمایی ۲۲ بهمن