دانشجوی دانشگاه تبریز سرپرست جدید ستاد فهما آذربایجان‌شرقی شد

مرتضی شفیعی، دانشجوی مقطع دکترای حقوق عمومی دانشگاه تبریز به عنوان سرپرست جدید ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد(فهما) استان آذربایجان شرقی معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز،مرتضی شفیعی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد حقوق بین الملل بوده و هم اکنون دانشجوی دکترای حقوق عمومی در دانشگاه تبریز است.
وی پیش از این طی سال های ۱۳۹۶تا ۱۴۰۱بعنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل خانه مطبوعات استان فعالیت داشته است.
براساس این گزارش،  فعالیت فرهنگی و رسانه‌ای در چند کشور همسایه، مشاور رئیس شورای اسلامی استان، جوان نمونه آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۰، دبیر انجمن مدیران مسئول مطبوعات استان، دبیر اجرایی و عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره های چهارم و پنجم مطبوعات استان و دبیر اجرایی نهمین و دهمین نمایشگاه مطبوعات از جمله سوابق کاری شفیعی است.
شفیعی همچنبن برگزیده چندین جشنواره هنری و رسانه ای بوده و دبیری جشنواره های مختلف فرهنگی را بر عهده داشته است، افزون بر این همکاری در تولید نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای و مشارکت در برگزاری نمایشگاه های کتاب از دیگر سوابق مدیر جدید ستاد فهما آذربایجان شرقی به شمار می رود.
ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور(فهما) یکی از نهادهای اثرگذار فرهنگی، هنری و دینی به شمار می رود که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کند.