انتصاب استاد دانشگاه تبریز به عنوان بازرس ویژه اداره موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان بازرس ویژه اداره موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد محمدی مسعودی مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان و رییس کارگروه نظارت بر عملکرد موسسات اعزام دانشجو به خارج در حکمی دکتر ناصر حاجی پور، عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریزرا به عنوان بازرس ویژه اداره موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور منصوب کرد.
لازم به ذکر است؛ دکتر ناصر حاجی پور دانشیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز است و از سوابق اجرایی و علمی وی می توان به مدیر امور آموزشی، مدیر گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشکده دامپزشکی، استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر، عضو انجمن علمی انگل شناسی آمریکا، عضو انجمن علمی انگل شناسی ایران، عضو انجمن علمی بیماریهای انگلی دام، استاد مشاور انجمن علمی گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، نماینده تحصیلات تکمیلی گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، چاپ ۴۷ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی ، ارایه  ۴۵ مقاله در همایش های ملی و بین المللی، عضو هیات تحریه دو مجله معتبر نمایه شده در الزویر، اجرای 5طرح درون دانشگاهی، ترجمه 3جلد کتاب، راهنمایی  یک نفر دانشجوی دکتری تخصصی و  ۳۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و ... اشاره کرد.