انتصاب قائم مقام و معاون مدیریت حراست دانشگاه تبریز

قائم مقام و معاون جدید مدیریت حراست دانشگاه تبریز منصوب شد.
دکتر صفر نصراله زاده، رییس دانشگاه تبریز، طی حکمی وحید باغبان حدیقه را به سمت قائم مقام و معاون جدید مدیریت حراست این دانشگاه منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم وی آمده است: با توجه به پیشنهاد مدیر محترم حراست دانشگاه؛ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده جنابعالی؛ به موجب این ابلاغیه به عنوان« معاون و قائم مقام مدیریت حراست» دانشگاه تعیین می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندی از تجارب ارزشمند صاحب نظران و جلب مشارکت همکاران محترم، در حسن انجام این مسئولیت خطیر، موفق و موید باشید.
بر پایه همین گزارش؛ کارشناس حراست، رییس اداره حفاظت پرسنلی، کارشناس مطالعات راهبردی نهاد رهبری دانشگاه، بازرس حفاظت آزمون های استان آذر بایجان شرقی و رئیس اموراداری، منابع انسانی وپشتیبانی پردیس های دانشگاه تبریز از جمله سوابق اجرایی و اداری وحید باغبان حدیقه است.