دوره آموزشی « فرایند ارزیابی اختراعات» در دانشگاه تبریز برگزار شد

دوره آموزشی « فرایند ارزیابی اختراعات» با هدف آشنایی مخترعین با فرآیندهای ثبت اختراع در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دوره  آموزشی « فرایند ارزیابی اختراعات» با حضور اساتید، مخترعین و دانشجویان مقطع دکتری، فعالان شرکت های دانش بنیان به همت  مدیریت امور فناوری دانشگاه  تبریز برگزار شد.

دکتر عطاله ندیری مدیر امور فناوری دانشگاه با اشاره به اهداف  برگزاری این  دوره گفت: هدف از برگزاری این  دوره آشنایی با شروط لازم در ارزیابی اختراع، برطرف کردن مشکل، جدید بودن، گام ابتکاری داشتن و امکان صنعتی شدن است که کسب این مهارت ها موجب تسهیل، تسریع امور و اصلاح ساختار و آشنایی بیشتر داوران با پایگاه های داده و سایت های اسناد اختراع خواهد بود.

مدیر امور فناوری دانشگاه ضمن اشاره به عناوین اساسی این  دوره  افزود: دوره تخصصی فرایند ارزیابی اختراع در حوزه های طبقه بندی بین المللی اختراعات، جستجوی اختراع، بررسی ماهوی اختراع، حق تقدیم، ارزیابی وحدت اختراع، نحوه تکمیل گزارش داوری و تنظیم نامه پاسخ استعلام، آشنایی مقایسه ای با نحوه ارزیابی و ثبت اختراعات در کشورهای مختلف از مطالب مهم  مطرح  شده  در این کارگاه  بود.

شایان ذکر است این دوره در راستای اجرای مصوبه شورای مالکیت فکری دانشگاه، به مدت سه روز و در سه نوبت زمانی برای دبیران تخصصی، داوران، فارغ التحصیلان و دانشجویان مقطع دکتری توسط مدرس اداره ثبت مالکیت فکری و به سرپرستی گروه ارزیابی دستاوردهای پژوهشی، کارآفرینی و مالکیت فکری در 9 محور علمی و به صورت عملی و کارگاهی برگزار شد.