دیدار عمومی رییس و معاونان دانشگاه تبریز

دیدار عمومی رییس و جمعی از معاونان دانشگاه تبریز در راستای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردمی در حوزه مسائل آموزش عالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دیدار عمومی رییس و تعدادی از معاونان دانشگاه تبریز در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار شد.
این دیدار عمومی با حضور دکتر صفر نصراله زاده رییس دانشگاه تبریز، دکتر مصطفی صحرایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر رضا محمدی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز برگزار شد.
در این دیدار عمومی ه درخواستها و مشکلات تعدادی از اساتید، دانشجویان، کارکنان و دیگر اقشار عموم مردم رسیدگی بعمل آمد.
لازم به ذکر است؛ ملاقات حضوری و مردمی رییس و معاونان دانشگاه تبریز، دوشنبه هر هفته بعد از نماز ظهر و عصر به مدت یک ساعت در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار می شود.