همزمان با آئین اختتامیه‌ی پنجمین سوگواره‌ی ملی اربعین دانشگاهیان انجام شد؛

تجلیل از دو کارشناس و یک دانشجوی دانشگاه تبریز

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۸۷۷۱ اخبار

ابراهیم قبله آرباطان و مهدی هادی، کارشناسان و سعید مبیّن شهیر دانشجوی دانشگاه تبریز در آئین اختتامیه‌ی پنجمین سوگواره‌ی ملی اربعین دانشگاهیان، مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، ابراهیم قبله آرباطان کارشناس مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز به‌عنوان نفر اول در رشته‌ی نثر ادبی انتخاب شد و مورد تجلیل قرار گرفت.

همچنین در بخش هنری و رشته‌ی عکاسی، سعید مبیّن شهیر دانشجوی کارشناسی ارشد رشته‌ی جامعه شناسی دانشگاه تبریز به‌‌عنوان نفر اول و مهدی هادی کارشناس مدیریت روابط عمومی دانشگاه تبریز به‌عنوان نفر سوم این رشته مورد تجلیل قرار گرفتند.

براساس این گزارش، پنجمین سوگواره‌ی ملی اربعین دانشگاهیان در دو بخش ادبی شامل داستان، خاطره، سفرنامه، شعر و نثر ادبی و بخش هنری شامل عکاسی، طراحی پوستر، اینفوگرافی، مستند، کلیپ و پادکست و با شعار «شور حسینی، شعور فاطمی و بصیرت انقلابی» به میزبانی دانشگاه شاهد برگزار شد.

آثار این سوگواره از 29 آبان الی 24 آذر سال جاری ارسال و داوری آثار نیز از 26 الی 30 آذر انجام شد.

آئین اختتامیه‌ی پنجمین سوگواره‌ی ملی اربعین دانشگاهیان به‌همراه تقدیر از خادمین اربعین دانشگاهیان، روز گذشته با حضور حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.