معرفی کتاب: سیستم­های اطلاعاتی-اقتصاد و تجارت الکترونیک(دکتر بهزاد سلمانی)

کتاب سیستم های اطلاعاتی توسط دکتر بهزاد سلمانی استاد دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه  تبریز تالیف و از سوی نشر نور علم منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  تبریز، دکتر سلمانی مولف کتاب با  اشاره به اینکه در این کتاب مبانی سیستم­ های اطلاعاتی به­ صورت خلاصه و با بهره ­مندی از نمونه­ های جهانی در چارچوب یک کتاب درسی ارائه شده است افزود: این کتاب متشکل  از یک مقدمه و چهار بخش می باشد که  شامل مبانی فناوری اطلاعات، روندهای فناوری اطلاعات، کاربردهای فناوری اطلاعات و موضوعات فناوری اطلاعات هست.

استاد دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه  تبریز با اشاره  به  اینکه  کتاب به عنوان  منبع  درسی برای دانشجویان  تحصیلات تکمیلی بویژه گرایش اقتصاد و تجارت الکترونیک است افزود:  در مبحث سیستم های اطلاعاتی در سایر رشته ها و گرایش ها  کتابهایی تألیف  شده است  اما در گرایش اقتصاد و تجارت الکترونیک این کتاب جزء معدود  منابع  درسی تألیف شده در سطح دانشگاه­­ها است .

مرور سیستم­های اطلاعاتی، مدیریت داده ، پردازش موبایل و پردازش اجتماع، پردازش ابری، اینترنت اشیا و داده­های بزرگ ، بلاک­چین و فین­تک، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده ، مبانی تجارت الکترونیکی، کاربردهای تجارت الکترونیکی، سیستم ­های اطلاعاتی مدیریت از اهم مباحث طرح  شده  در این کتاب سیصد صفحه ای است  که  علاوه  بر نسخه چاپی، ویرایش دیجیتالی این کتاب در طاقچه در دسترس علاقمندان و دانشجویان  قرارگرفته است.

شایان  ذکر است  دکتر بهزاد سلمانی استاد  دانشکده  اقتصاد و مدیریت  دانشگاه  تبریز به غیر از کتاب مذکور تاکنون ۶ جلد کتاب در حوزه  اقتصاد  با  عناوین مبانی فناوری اطلاعات: رویکرد اقتصادی، پارک های علم و فناوری: سازوکاری برای اقتصاد دانش بنیان، تجارت الکترونیکی ، دیباچه ای بر تجارت الکترونیکی، بازاریابی دیجیتال تألیف و منتشر نموده است.انجام  حدود  ۱۰ طرح  پژوهشی ملی و استانی،چاپ و ارائه  بیش از ۱۰۰ مقاله  در نشریات و کنفرانس های  معتبر بین المللی و ملی از دیگر سوابق ارزنده  علمی و پژوهشی این  استاد  دانشگاه  تبریز است.