عقد قرارداد همکاری بین مدیریت روابط عمومی دانشگاه تبریز و سازمان امور سینمایی آذربایجان شرقی

مدیریت روابط عمومی دانشگاه تبریز و سازمان امور سینمایی آذربایجان شرقی بایکدیگر قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کلیه‌ی اساتید، دانشجویان، کارکنان و بازنشستگان گرامی دانشگاه تبریز می‌توانند براساس این قرارداد از تخفیف 50 درصدی بلیت سینماهای قدس و 29 بهمن تبریز بجز ایام جشنواره و تعطیلات عید نوروز استفاده نمایند.

متقاضیان محترم می‌توانند به دو روش ارائه‌ی کارت شناسایی پرسنلی دانشگاه تبریز و کارت دانشجویی به گیشه‌ی فروش بلیت سینماهای مذکور یا مراجعه به مدیریت روابط عمومی دانشگاه تبریز واقع در ساختمان حوزه‌ی ریاست، طبقه دوم، اتاق ۲۰۶، نسبت به تهیه‌ی بلیت تخفیف 50 درصدی اقدام نمایند.

در صورت نیاز به هماهنگی بیشتر با شماره تلفن ۳۳۳۹۳۶۲۰ آقای بابک نوروزی کارشناس روابط عمومی دانشگاه تبریز تماس حاصل فرمایید.

شایان ذکر است؛ متقاضیان محترم می‌توانند جهت اطلاع از زمان پخش فیلم‌های در حال اکران در سینماهای قدس و 29 بهمن نیز به سایت سینماتیکت به نشانی cinematicket.org مراجعه کنند.