برگزاری ویژه برنامه میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۸۵۱۱ اخبار

ویژه  برنامه  روز پرستار و میلاد  حضرت  زینب (س) در دانشگاه  تبریز برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و  روز پرستار ویژه برنامه با مشارکت کانون دانشجویی کوثر و کانون دانشجویی مطالعات  زنان و خانواده و همکاری مدیریت  امور اجتماعی دانشگاه در تالار شهید  شفایی  برگزار شد.
سخنرانی، تبریک و خیر مقدم  دکتر سعید علیزاده  معاون  فرهنگی  اجتماعی دانشگاه، سخنرانی خاطره  گویی خانم  آبزن از پرستاران  دوران دفاع مقدس، اجرای چند  قطعه موسیقی و مسابقه  حضوری از بخش های دیگر این  برنامه بود.
شایان  ذکر است؛ کانون  دانشجویی کوثر و کانون دانشجویی مطالعات زنان و خانواده از کانون های تازه  تاسیس دانشگاه  تبریز می باشند  که با هدف ارتقای فعالیت دانشجویان در زمینه مطالعات زنان و خانواده و همچنین  اجرای برنامه های فرهنگی -اجتماعی، برگزاری گردهمایی و اردوهای دانشجویی در این  حوزه ها شروع به فعالیت نموده اند و آماده عضوگیری از میان  داوطلبان و دانشجویان علاقمند به فعالیت می باشند.