معرفی کتاب: بینایی ماشین یک رویکرد سخت افزاری / نرم افزاری(دکتر قادر کریمیان خسروشاهی، دکتر مریم شعاران)

عنوان: بینایی ماشین یک رویکرد سخت افزاری / نرم افزاری

مولفان: دکتر قادر کریمیان خسروشاهی، دکتر مریم شعاران

ناشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1401، چاپ اول

کتاب "بینایی ماشین یک رویکرد سخت افزاری / نرم افزاری"  توسط انتشارات دانشگاه تبریز به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کتاب "بینایی ماشین یک رویکرد سخت افزاری / نرم افزاری" توسط آقای دکتر قادر کریمیان خسروشاهی و سرکارخانم دکتر مریم شعاران از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز تالیف و از سوی انتشارات دانشگاه تبریز منتشر شده است.

این کتاب یک سیر صعودی در زمینۀ بینایی ماشین و با معرّفی سنسورهای تصویربرداری، شیوه‌های رایج پردازش تصاویر، روش‌های توصیف ویژگی سراسری- منطقه‌ای- محلی، هندسۀ اپیپولار، تحلیل حرکت سه‌بعدی، تعیین موقعیّت دوربین در فضا و سروبینایی، یادگیری ویژگی‌ها و یادگیری عمیق، روش‌های پیاده‌سازی الگوریتم‌های بینایی ماشین بر روی پردازنده‌های معمولی و پردازنده‌های گرافیکی را طی می‌نماید.

به گفته مولفان، از کتاب "بینایی ماشین یک رویکرد سخت افزاری / نرم افزاری" هم به عنوان یک کتاب درسی و هم یک کتاب مرجع در حوزۀ بینایی ماشین می توان بهره برد.

در تالیف این کتاب علاوه بر تجربۀ نویسندگان از منابع روز دنیا نیز استفاده شده است.

علاقه‌مندان از طریق آدرس زیر می توانند برای تهیه کتاب اقدام نمایند: