انتصاب دکتر جعفرزاده به عنوان دبیر هیات جذب استان

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر علی اصغر جعفرزاده استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به سمت دبیرهیات جذب استان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است: با توجه به سوابق و تجارب ارزنده و مراتب تخصص و تعهد جنابعالی، بدین وسیله از تاریخ صدورحکم حاضر، به سمت « دبیرهیات جذب استان » منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحبنظران در حسن انجام مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.
یادآور می شود: دکتر اصغر جعفرزاده، استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است و از جمله سوابق اجرایی و علمی وی می توان به ریاست جهاد دانشگاهی استان، معاون دانشجویی و فرهنگی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دبیر امور اجرایی دانشگاه معین استان، مدیر گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه، عضو هیات مدیره انجمن علوم خاک ایران، عضو شورای تحقیقات کشاورزی استان، عضو شورای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، عضو هیات ممیزه دانشگاه، انتخاب استاد نمونه کشوری، انتخاب خاک شناس ممتاز کشوری و ... اشاره کرد.