برگزاری تور تبریز گردی برای دانشجویان دانشگاه تبریز

تور تبریز گردی ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه شهدای دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روبط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: در راستای آشنایی دانشجویان غیر بومی با تاریخ و فرهنگ و آثار دیدنی و تاریخی آذربایجان، ایجاد نشاط اجتماعی و استفاده بهینه از اوقات فراغت با حضور 120 نفر از دانشجویان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حمیدی افزود: موزه شهر، خانه قاجار، موزه عصر آهن، خانه شهریار، خانه علی مسیو و دانشکده هنر تبریز از جمله مکان های دیدنی و تاریخی شهر تبریز است که در این تور مورد بازدید قرار گرفت.
وی اضافه کرد: این برنامه که با همکاری اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز برگزار شد، برای معرفی و بازدید جاذبه های گردشگری، جاذبه های طبیعی، تاریخ و نقش آذربایجان در تحولات 100 سال اخیر، به صورت هفتگی، برای دانشجویان خوابگاهی صورت گرفت.