طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

دکتر خدادادی به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی منصوب شد

۱۰ آبان ۱۴۰۱ | ۲۱:۲۵ کد : ۱۸۳۴۶ اخبار

با حکم وزیر علوم، دکتر محمد رسول خدادادی به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی ‌منصوب شد‌.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی احکامی جداگانه ای، اعضای هیات رئیسه فدراسیون دانشگاهی را منصوب کرد که بر اساس این حکم، دکتر خدادادی به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی ‌منصوب شده است.
بر اساس این احکام دکتر مهدی شهبازی، امیرعباس لشگری، دکتر محمدرسول خدادادی، مسعود گنجی، سید احسان قاضی زاده هاشمی، سید علی اکبر هاشمی جواهری، حمیدرضا طاهری، سید ابوالفضل تجلی، همت اله بسطامی، مهدی مقدم منش به عنوان اعضای هیات رئیسه منصوب شدند.
همچنین طی حکمی توسط هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی دکتر خدادادی به عنوان «سرپرست هیات‌های ورزش‌های دانشگاهی استان ‌‌آذربایجان شرقی» ‌منصوب شد‌.
لازم به ذکر است؛ دکتر محمدرسول خدادادی دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز است که مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز، ریاست هیات ورزش های همگانی استان آذربایجان شرقی، عضویت در انجمن های مدیریت ورزشی ایران و انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی و...از جمله سوابق اجرایی وی می باشد.