برگزاری اولین جشنواره قرآنی نورهدایت در دانشگاه تبریز

اولین جشنواره درون دانشگاهی قرآنی نور هدایت ویژه اساتید و کارکنان شاغل در دانشگاه تبریز و همسران آنان در این دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این جشنواره در راستای تـلاش درجهت توسعه و ترویج فرهنگ غنی قرآن کریم و زمینه سازی برای انس و الفت با قرآن کریم با هدف اعتلای اخلاق، ایمان و بصیرت دینی اساتید و کارکنان و زمینه سازی برای انس و آشنایی بیشتر اساتید و کارکنان با قرآن کریم و مفاهیم والای آن  در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
اولین جشنواره قرآنی نورهدایت در بخش های( آوایی، معارفی، ادبی، هنری و پژوهشی، برگزار می شود که مهلت ثبت نام در بخش معارفی  7 الی 20 آبان، مهلت ارسال آثار در بخش هنری،ادبی،پژوهشی 7 آبان الی 5 آذر ،برگزاری آزمون بخش معارفی 28 آبان  و آزمون بخش آوایی  هم 30 آبان ماه امسال اعلام شده است.
بر پایه همین گزارش؛ علاقمند برای کسب اطلاعات بیشتر و جهت ثبت نام می توانند به سایت مدیریت امور فرهنگی دانشگاه تبریز به آدرس https://cultural.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایید.