انتصاب سرپرست جدید اداره امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر آرمان جلالی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به سمت سرپرست جدید اداره امور دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، درحکم انتصاب وی آمده است: بنا به پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و با توجه به تجارب و سوابق ارزنده جناب عالی و بدین وسیله از تاریخ صدور حکم حاضر و با حفظ سمت آموزشی برای مدت دو سال به عنوان سرپرست اداره امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه منصوب می شوید. امید است با تکیه بر شایستگی خویش و همکاری و هم فکری با سایر دست اندرکاران در ایفای وظیفه محوله موفق و موید باشید.
خاطر نشان می شود: دکتر آرمان جلالی استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است. مسئول IT و مسئول آموزش مجازی دانشکده کشاورزی، چاپ 15 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارایه 4 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف یک جلد کتاب ، انجام  دو طرح تحقیقاتی و ... از جمله سوابق اجرایی و علمی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است.
یادآور می شود: پیش از این دکتر سعید جعفری راد عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز این سمت را برعهده داشت.