انتصاب مجدد دکتر یونس برزگر به عنوان دبیر منطقه سه گزینش کارکنان وزارت علوم

طی حکمی از سوی علی خطیبی، دبیر هیات مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر یونس برزگر مجددا به عنوان دبیر منطقه سه گزینش کارکنان وزارت علوم منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب دکتر برزگر مدیر هسته گزینش دانشگاه تبریز آمده است: با توجه به مراتب تعهد، تجربه و شایستگی های جنابعالی و به پیشنهاد مدیران هسته های گزینش، کارکنان منطقه و تایید هیات مرکزی گزینش به موجب این ابلاغ مسئولیت شما به عنوان دبیر منطقه سه گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تاریخ اتمام به مدت دو سال تمدید می گردد.انتظار دارد، نسبت به تشکیل منظم جلسات، پیگیری مصوبات و انجام امور مربوطه بر اساس شرح وظایف و دستورالعمل های ذیربط، اقدام شایسته صورت گیرد.
امید است در سایه استعانت از خدای متعال و همکاری و همراهی مدیران هسته های متبوع در جهت ارتقاء توانمندی نیروی انسانی و کمک به تحقق اهداف آموزش عالی کشور، موفق و موید باشید.
لازم به ذکر است؛ پیش از این نیز دکتر یونس برزگر به عنوان دبیر منطقه سه گزینش کارکنان وزارت علوم منصوب شده بود.