کسب عنوان برتر نخستین دوره کنگره ملی شعر وحدت اسلامی توسط کارمند دانشگاه تبریز

ابراهیم قبله آرباطان، شاعر و کارشناس مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز، عنوان برتر نخستین دوره کنگره ملی شعر وحدت اسلامی را از بین 700 شاعر از آن خود کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مراسم پایانی این کنگره که در تالار وحدت تهران برگزار شد، ابراهیم قبله‌آرباطان از دانشگاه تبریز به عنوان شاعر برتر معرفی و تجلیل شد.

بر پایه همین گزارش، در مراسم اهدای جوایز برگزیدگان نخستین دوره کنگره ملی شعر وحدت اسلامی، غلامعلی حدادعادل، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، حجت الاسلام محمد قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام رضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی  و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام محمدزمانی، دبیرعلمی کنگره، مولوی علیرضا یعقوبی، امام جمعه اهل سنت سمنگان تایباد و حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالله حسینی، مدیر مرکز اسلامی آفریقای جنوبی و شاعرانی از سراسر ایران حضور داشتند.