استاد دانشگاه تبریز رئیس هیات والیبال آذربایجان شرقی شد

دکتر سعید اهری زاد استاد دانشگاه تبریز به عنوان رئیس هیات والیبال آذربایجان شرقی انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مجمع انتخاباتی هیات والیبال آذربایجان شرقی که با حضور محمدرضا داور زنی، رئیس فدراسیون والیبال و حبیب ستوده نژاد مدیر کل اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی برگزار شد، دکترسعید اهری‌زاد با کسب ۲۲ رای از ۲۵ رای برای مدت چهار سال پیش رو به عنوان رئیس هیأت والیبال استان انتخاب شود.
لازم به ذکر است؛ پیش از این فرج‌الله فرج‌اللهی مسئولیت هیات والیبال آذربایجان‌شرقی را بر عهده داشت.
یادآور می شود: دکتر سعید اهری زاد، استاد رشته و گرایش ژنتیک - بیومتری دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است، ملی پوش والیبال کشور، دبیر تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۳ کشور، رئیس هیئت ورزش های دانشگاهی استان آذربایجانشرقی و بیش از ۱۵ سال مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز از جمله سوابق پرافتخار این عضو هایت علمی دانشگاه تبریز است.
خاطر نشان می شود: در طول مدت مدیریت وی در تربیت بدنی دانشگاه تبریز، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مدیریت تربیت‌ بدنی این دانشگاه، نیز بیش از ۱۰ سال متوالی عنوان "مدیریت تربیت بدنی نمونه کشوری" در میان دانشگاه های سراسر کشور بر اساس ارزیابی و شاخص های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دست آورده است.