شروع کلاس های حضوری دانشگاه تبریز از امروز

بازدید رییس دانشگاه تبریز از روند برگزاری کلاس ها

همزمان با آغاز سالتحصیلی در دانشگاه ها رییس دانشگاه تبریز، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر امور آموزشی این دانشگاه با حضور در دانشکده ها از روند برگزاری کلاس های حضوری این دانشگاه بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱دانشگاه تبریز امروز 27 شهریور شروع کلاس های حضوری این دانشگاه است که در همین راستا رییس دانشگاه تبریز، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر امور آموزشی این دانشگاه با حضور در دانشکده ها از روند برگزاری کلاس های حضور بازدید کردند.

در این بازدید، رئیس دانشگاه تبریز ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، از تلاش های اساتید دانشگاه قدردانی نمود.

به گفته دکتر مصطفی صحرایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، کلاس ها از ۲۷ شهریور ماه لغایت ۱۴دی ماه  ۱۴۰۱برگزار و امتحانات پایان نیمسال اول نیز از ۱۵ الی ۲۹ دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
برپایه همین گزارش؛ دانشگاه تبریز به لحاظ قدمت، دومین دانشگاه کشور بعد از دانشگاه تهران است و در حال حاضر با داشتن 20 دانشکده، 24 هزار دانشجو، 800 عضو هیات علمی، چندین قطب علمی و مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های مجهز، به عنوان یکی از دانشگاه های سطح یک و جامع کشور مطرح است.