مشارکت دانشگاه تبریز در برگزاری همایش بین المللی شمس و مولانا

شمس تبریزی در فراسوی مرزهای ایران

دانشگاه تبریز در برگزاری همایش بین المللی شمس و مولانا که ۷ و ۸ مهرماه امسال در شهرستان خوی برگزار خواهد شد، مشارکت می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، همایش بین المللی شمس و مولانا ۷ و ۸ مهرماه امسال از سوی تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی و با مشارکت جمعی از نهادهای علمی و حوزوی و مراکز دانشگاهی و فرهنگی کشور برگزار خواهد شد.
دانشگاه تبریز، در این همایش، برگزاری یک پنل تخصّصی با موضوع  " شمس تبریزی در فراسوی مرزهای ایران" را بر عهده خواهد داشت که در این پنل تخصّصی، چند تن از شمس تبریزی پژوهان حوزه بین الملل درباره شناخت احوال و افکار شمس تبریزی و مولانا سخنرانی خواهند کرد.
لازم به ذکر است؛ در نشست مدیر تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی با مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز بر همکاری علمی و اجرایی این دانشگاه در برگزاری همایش بین المللی شمس و مولانا تاکید شد که در این ارتباط مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز در برگزاری همایش بین المللی شمس و مولانا مشارکت می کند.