انتخاب دکتر متفکر آزاد، به عنوان رئیس هیئت تحقیق و تفحص از ستاد احیاء دریاچه ارومیه

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۷۹۵۵ اخبار

دکتر متفکر آزاد، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر با اتفاق آراء به عنوان رئیس هیئت تحقیق و تفحص از ستاد احیاء دریاچه ارومیه انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، پس از انتخاب اعضاء هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از ستاد احیاء دریاچه ارومیه، رئیس و اعضاء هیئت رئیسه این هیئت با اتفاق آراء انتخاب شدند که روح الله متفکر آزاد عضو هیات علمی دانشگاه تبریز با اتفاق آراء به عنوان رئیس این هیئت تحقیق و تفحص شد.
بررسی عملکرد مالی و اجرایی ستاد دریاچه ارومیه از بدو تاسیس تا حال، میزان اعتبارات در اختیار ستاد احیای دریاچه ارومیه در طول فعالیت، بررسی چگونگی هزینه کرد اعتبارات ستاد احیای دریاچه ارومیه از اول تا به حال و همچنین دریافتی های مدیران آن مجموعه، بررسی چگونگی و نحوه اختصاص اعتبارات در اختیار این ستاد در استان ها و شهرستان های مختلف و بررسی کلیه قراردادهای مالی و اجرایی ستاد دریاچه ارومیه با شرکت ها، اشخاص و پیمانکاران در طول دوران فعالیتشان از جمله محورهای تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه اعلام شده است.
لازم به ذکر است، دکتر متفکرآزاد عضو هیات علمی دانشگاه تبریز دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز است.