آغاز به کار شورای نهم کارکنان دانشگاه تبریز

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۷۹۳۱ اخبار

نهمین دوره شورای عمومی کارکنان دانشگاه تبریز با حضور نمایندگان واحدها و دانشکده ها آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در نخستین جلسه از این دوره از شورا و با برگزاری انتخابات، مهندس آیدین یدرنجی به عنوان دبیر و دکتر رضا عظیم آذری به عنوان منشی شورای عمومی انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش و در دومین جلسه شورای عمومی نیز با انجام  رأی‌گیری، محمود آسوده‌خیال، سیدرضا رئیسی‌فر، رسول پرویزی ، مهدی هادی، مهندس بهروز بیرام‌زاده، حسن مهین حسین نیا ، یعقوب لطفی به عنوان اعضای اصلی و نسرین رفیعی،  محمد شاهرودی و علیرضا نجات به ترتیب به عنوان اعضای علی البدل اول تا سوم شورای مرکزی مشخص شدند.

همچنین بر اساس انتخابات داخلی شورای مرکزی سیدرضا رئیسی فر به عنوان رییس شورای مرکزی و رسول پرویزی به عنوان دبیر شورای مرکزی انتخاب شدند.