انتخاب دکتر خدادادی به عنوان رئیس هیأت ورزش های همگانی آذربایجان شرقی

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۷۹۲۹ اخبار

دکتر محمد رسول خدادادی، مدیر تربیت بدنی و عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز به عنوان رئیس هیأت ورزش های همگانی استان آذربایجان شرقی انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، با برگزاری مجمع انتخاباتی رئیس هیأت ورزش های همگانی استان آذربایجان شرقی؛ دکتر محمد رسول خدادادی، مدیر تربیت بدنی و عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز با کسب ۲۶ رأی به مدت ۴ سال به عنوان رئیس هیات ورزش های همگانی آذربایجان شرقی انتخاب شد.
مجمع انتخاباتی رئیس هیأت ورزش های همگانی استان آذربایجان شرقی با حضور افشین ملایی رئیس فدراسیون ورزش های همگانی برگزار شد.
لازم به ذکر است، دکتر محمدرسول خدادادی مدیر تربیت بدنی و دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز است و مدیر گروه آموزشی مدیریت ورزشی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دبیر اجرایی همایش ملی و دبیر اجرایی اولین مدرسه بین المللی تابستانه مدیریت ورزشی، سرپرست هیات ورزش های همگانی آذربایجان شرقی، عضویت در انجمن های مدیریت ورزشی ایران و انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی، چاپ ۲ مقاله Scopus و چاپ ۵۶ مقاله ISC و علمی-پژوهشی، ارایه ۶۱ مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف ۵ عنوان کتاب و ترجمه ۸ کتاب، اجرای ۱۵ طرح تحقیقاتی شامل ۴ طرح تحقیقاتی داخل دانشگاه تبریز و ۱۱ طرح تحقیقاتی خارج از دانشگاه و...از جمله سوابق اجرایی و علمی و آموزشی وی می باشد.