برای اولین بار و با کمک متخصصان دانشگاه تبریز صورت گرفت؛

ساخت بزرگ‌‌ترین پمپ‌ خنک کننده صنایع فولادی

۱۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۱ کد: ۱۷۹۲۱ اخبار
تعداد بازدید: ۹۴۱


 عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز و مدیرعامل شرکت دانش بنیان پمپ سازی نوید سهند با همکاری شرکت پمپ سازی سهند انرژی موفق به طراحی، ساخت و تست موفق بزرگترین پمپ خنک کننده صنایع فولادی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میربیوک احقاقی سرپرست تیم فنی مهندسی شرکت دانش بنیان صنایع پمپ سازی نوید سهند با اعلام این خبر گفت: طراحی و ساخت این پمپ های بزرگ با همکاری مهندسین و کارشناسان شرکت دانش بنیان صنایع پمپ سازی نویدسهند در شهرک صنعتی شهید سلیمی انجام شده است و امکان تامین نیاز کشور به این نوع پمپ ها در داخل فراهم  شد.
وی با اشاره به ویژگی های این نوع پمپ ها، افزود: در این پمپ ها از انواع پروانه های تک مکشه و دومکشه در حالت یک طبقه و دوطبقه استفاده شده است و ظرفیت آبدهی این پمپ ها 2000 متر مکعب در ساعت با 80 متر فشار کاری و توان مصرفی 400کیلو وات است. 
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز با بیان اینکه به دلیل نیاز کشور، این پمپ ها برای اولین بار طراحی و به کمک واحدهای صنعتی موجود منطقه نمونه هایی از آن ساخته و مورد تست و تایید قرار گرفت که قیمت تمام شده آن بسیار کمتر مشابه خارجی است، تصریح کرد: قیمت تمام شده آن ۵۰ درصد پایین تر از مشابه خارجی است، به طوریکه این واحد تولیدی توان تولید سالانه ۳۰۰۰ دستگاه انواع پمپ در زمینه نفت، گاز و انرژی را دارد.
لازم به ذکر است؛ دکتر احقاقی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز، اخیرا هم به عنوان پیشکسوت نمونه صنعتی استان آذربایجان شرقی انتخاب شده بود و همچنین در سال ۹۶  نشان عالی مدیر سال کشور را دریافت کرده بود.
خاطر نشان می شود: دکتر میر بیوک احقاقی،  عضو هیات علمی گروه آموزشی مکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز بوده و انتخاب به عنوان کارآفرین برتر استان در سالهای 91 و 92، انتخاب به عنوان کار آفرین برتر کشور در سال 91، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه تبریز، مدیر کارگاه آموزشی دانشکده و مدیر عامل شرکت پمپ سازی نوید سهند از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.

آخرین ویرایش ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

نظر شما :