شانزدهمین جلسه رصد مسائل اجتماعی در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۵ کد : ۱۷۸۹۶ اخبار

جلسه رصد مسائل اجتماعی با حضور اساتید علوم انسانی، علوم تربیتی و روانشناسی در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیرامور اجتماعی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام والمسلمین  احمد حمیدی در این زمینه گفت: کمیته رصد اجتماعی با هدف انجام و تهیه گزار ش و رصد اجتماعی و فرهنگی دانشگاه و آگاهی مدیران اجرایی از دیدگاه ها، علاقمندی ها، نیازها و مشکلات دانشگاهیان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان و باهدف اصلاح سیاست ها و برنامه های مدیران اجرایی دانشگاه با توجه به دریافت بازخورد از گزارش توصیفی و تحلیلی این کمیته برگزار می شود.
وی افزود: تاکنون 34 طرح الویت دار در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته و 5 طرح از آنها در حال اجرا می باشد. ضمن آنکه امروز نیز طرح تاب آوری روانی و اجتماعی در وضعیت کرونایی در بین دانشگاهیان دانشگاه تبریز، توسط دکتر نعمتی ارائه گردید.
حمیدی متذکر شد: موضوعات مختلف آسیب های اجتماعی از قبیل افسردگی، مهاجرت، ناامیدی، پوشش مناسب، مصرف سیگار، اعتیاد، تهدیدات فضای مجازی، عدم توانایی حل اختلاف و مشکلات و توجه به مهارت ها از جمله مطالبی است که باید در کمیته رصد، مورد بحث و بررسی قرار بگیرد و راهکارهای علمی و عملی  برای کاهش آنها ارائه گردد.