دیدار عمومی رییس و معاونان دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۷۶۸۳ اخبار

دیدار عمومیرییس و معاونان دانشگاه تبریز در راستای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردمی در حوزه مسائل آموزش عالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دیدار عمومیرییس و معاونان دانشگاه تبریز، امروز دو شنبه، سوم مرداد 1401 در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار شد.
در این دیدار عمومی که با حضور دکتر صفر نصراله زاده رییس دانشگاه تبریز، دکتر رضا محمدی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر حسین امامعلی‌پور معاون دانشجویی ، دکتر مصطفی صحرایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز و جمعی از مدیران بخش های مختلف دانشگاه برگزار شد، به درخواستها و مشکلات اساتید، دانشجویان، کارکنان و دیگر اقشار عموم مردم رسیدگی بعمل آمد.
در این دیدار عمومی دکتر نصراله زاده رییس دانشگاه تبریز و معاونان وی به درخواست بیش از 20 مراجعه کننده رسیدگی کردند.
لازم به ذکر است؛ دیدار عمومی رییس و معاونان دانشگاه تبریز، دوشنبه هر هفته راس ساعت 12:30  در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزارخواهد شد.