آغاز دوره های دانش افزایی اساتید دانشگاه تبریز

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۵ کد : ۱۶۸۸۴ اخبار

دوره های دانش افزایی و توانمندسازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز، از 11 تیرآغاز شده و تا 14 تیر ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صحرایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: در سال جاری دوره های دانش افزایی اساتید این دانشگاه  با شرکت  160نفر از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه از از ۱۱ تیر آغاز شده و تا ۱۴ تیر ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه این دوره ها با تدریس اساتید دکتر یوسف ادیب، دکتر منصور بیرامی، دکتر رحیم بدری و دکتر شهرام واحد برگزار می شود، تصریح کرد: این دوره با محوریت روش و فنون تدریس و ضوابط و مقررات دانشگاهی درکلاس های ساختمان شهدای این دانشگاه در حال برگزار ی است.
به گفته وی این دوره های آموزشی هر ساله بیشتر با هدف دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز برگزار می شود.
یادآور می شود: هم اکنون حدود ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی در دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند.