کارگاه زندگی شاد با طعم دانشجویی توسط مدیریت اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۶۸۴۳ اخبار

به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر کارگاه زندگی شاد با طعم دانشجویی، با رویکرد پیشگیری اولیه از اعتیاد، با حضور دکتر مجید محمود علیلو  در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی، با اعلام این خبر گفت: مروری بر تاریخچه مواد مخدر، نحوه ورود مواد مخدر به ایران، عوامل شناختی آسیب پذیر کننده به مصرف مواد، آشنایی با اثرات سوء مصرف مواد مخدر و مضرات آن، عوامل موثر در پیشگیری و مقاوم سازی در مصرف مواد مخدر در جوانان و اهمیت زندگی شاد در جلوگیری از آسیب های مرتبط با مصرف مواد مخدر، از جمله مطالب ارائه شده در این کارگاه بود.
مدیر امور اجتماعی داشگاه تبریز افزود: در کنار این کارگاه، نمایشگاه عکس «رد پای اعتیاد»با موضوعیت آسیب های اجتماعی مواد مخدر، از ۲۸خرداد لغایت، ۸تیرماه، در سالن ساختمان شهید باکری دانشگاه تبریز در حال برگزاری است.
وی اضافه کرد: در همین راستا، «مسابقه عکس با عنوان ردّ پای اعتیاد»، «جمع آوری ته سیگار از محوطه دانشگاه تبریز» و «اجرای نمایش عروسکی» از دیگر برنامه هایی است که در طی این هفته برگزار خواهد شد.