دکتر حاجی پور:

آزمون سراسری با رقابت بیش از ۷۲هزار داوطلب در آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

آزمون سراسری ۱۴۰۱ با رقابت ۷۲هزار و ۹۱۵ داوطلب همزمان با سراسر کشور از ۸ تیر در استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

رقابت بیش از ۷۲هزار داوطلب آزمون سراسری در استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر ناصر حاجی پور، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان و مدیر امور آموزشی این دانشگاه با اعلام اینکه آزمون سراسری ۱۴۰۱ با رقابت ۷۲هزار و ۹۱۵ داوطلب در استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود، گفت: از این تعداد (۴۳۱۰۹داوطلب زن  و  ۲۹۸۰۶داوطلب مرد) هستند و به عبارت دیگر از این تعداد تقریبا ۶۰درصد را دختران و ۴۰درصد را پسران تشکیل می‌دهند.
دکتر حاجی پور درباره حوزه های برگزاری آزمون سراسری نیز اظهار داشت: آزمون سراسری ۱۴۰۱ در استان آذربایجان شرقی در ۱۹شهر(آذرشهر، اسکو، اهر، بستان آباد، بناب، تبریز، جلفا، چاراویماق، سراب، شبستر، عجب شیر، کلیبر، مراغه، مرند، ملکان، مهربان، میانه، هریس، هشترود) و در ۳۰حوزه امتحانی استان در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه، ۸ الی ۱۱ تیرماه برگزار می‌شود و در شهر تبریز ۵ حوزه دانشگاه تبریز ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز،  دانشگاه پیام نور و مرکز علمی کاربردی ماشین سازی و آموزش و پرورش تبریز به عنوان حوزه های امتحانی داوطلبان در نظر گرفته شده اند.
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه آزمون سراسری همزمان با سراسر کشور با رقابت ۹ هزارو ۲۲۴داوطلب نیز در حوزه امتحانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، افزود: آزمون گروه هنر صبح روز چهارشنبه ۸ تیر، گروه ریاضی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه ۹ تیر، گروه علوم تجربی صبح روز جمعه ۱۰ تیر و گروه زبان‌های خارجی صبح روز شنبه ۱۱ تیرماه برگزار خواهد شد.

لوازم ضروری و غیرضروری در جلسه آزمون سراسری ۱۴۰۱

دکتر حاجی پوردر مورد مقررات و لوازم ضروری و غیرضروری در آزمون سراسری نیز یادآور شد: به داوطلبان عزیز توصیه و تاکید می شود؛ از آوردن لوازم الکترونیکی هوشمند از قبیل موبایل، ساعت هوشمند، و...سایر وسایل غیر مجاز خودداری نمایند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود ضمن توصیه به داوطلبان مبنی بر شناسایی محل حوزه امتحانی یک روز قبل از آزمون، یادآور شد: حوزه های امتحانی از ساعت۳۰ :۶ صبح باز بوده و ضروری است داوطلبان با در دست داشتن لوازم ضروری از قبیل مداد سیاه نرم و پاک کن، کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه عکس دار) در اسرع وقت به محل حوزه‌های امتحانی تعیین شده مراجعه کنند.

دریافت کارت شرکت در آزمون

لازم به ذکر است؛ داوطلبان می بایست با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org   نسبت به دریافت کارت شرکت در آزمون اقدام و در صورت مغایرت اطلاعات مندرج در کارت به باجه های رفع نقص مراجعه نمایند.