بازدید سرزده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز از روند برگزاری امتحانات

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۸ کد : ۱۶۷۶۴ اخبار

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز از روند برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر مصطفی صحرایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر ناصر حاجی پور مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز از روند برگزاری امتحانات پایان ترم سال تحصیلی ۱۴۰۱در دانشکده های حقوق و علوم اجتماعی، برنامه ریزی و علوم محیطی، اقتصاد و مدیریت، علوم طبیعی بازدید کردند و از نزدیک در جریان برگزاری امتحانات پایان ترم قرار گرفتند.
بر اساس اعلام تقویم آموزشی نیمسال دوم سالتحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه تبریز، شروع امتحانات این دانشگاه از ۲۱خرداد ماه آغاز شده و تا ۷ تیرماه ادامه خواهد داشت.