انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان مدیر کل دفتر توسعه اثر بخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۶۶۷۳ اخبار

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان مدیر کل دفتر توسعه اثر بخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، طی حکمی از سوی دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، دکتر مهدی ضرغامی استاد دانشکده عمران دانشگاه تبریز به عنوان مدیر کل دفتر توسعه اثر بخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان منصوب شد.
در بخشی از حکم دکتر ضرغامی آمده است: نظر به مراتب تعهد و تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی در تعامل با نخبگان و پیشنهاد سرپرست محترم معاونت سرآمدان و نخبگان و بر اساس ساختار و تشکیلات مصوب بنیاد ملی نخبگان به مدت سه سال به سمت« مدیر کل دفتر توسعه اثر بخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان» منصوب می شوید.
تحقق راهبردها و اقدامات ملی در سند راهبردی کشور در امور نخبگان، تدوین و پایش شاخص های اثر بخشی و اثرگذاری سرآمدان، ایجاد ظرفیت لازم و رفع موانع قانونی برای توسعه اثر بخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان، تدوین آیین نامه ها و شیوه نامه های مرتبط با ماموریت ها و ترویج فعالیت های اثر بخشی سرآمدان، بخشی از وظایف آن دفتر اعلام شده است.
لازم به ذکر است؛ دکتر مهدی ضرغامی استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز است و از سوابق اجرایی و مدیریتی وی می توان به مشاور معاون آب و مسئول دبیرخانه شورای عالی آب وزارت نیرو، سرپرست پژوهشکده محیط زیست، مدیر سبزدانشگاه، رییس هیات مدیره اتاق گفتمان آب آذربایجان، سردبیر مجله تحقیقات منابع آب ایران، عضو کمیته علوم و مهندسی آب شورای برنامه‌ریزی آموزش عالی، عضو هیات رئیسه انجمن علوم و مهندسی منابع آب ایران و انجمن هیدروپلیتیک اشاره کرد.