افتتاح مرکز آموزش زبان دانشگاه تبریز

همزمان با اجلاس روسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، مرکز آموزش زبان دانشگاه تبریز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، به منظور توانمندسازی دانشجویان و سایر علاقه‌مندان به فراگیری زبان‌های مختلف، مرکز آموزش زبان دانشگاه تبریز توسط قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم افتتاح گردید.

مرکز آموزش زبان‌های خارجی شامل انگلیسی، آلمانی، فرانسه، روسی، ترکی استانبولی و سایر زبان‌ها است که با بهره‌گیری از مدرسان متخصص و به کار گیری روش‌های آموزشیِ به‌روز در آموزش زبان‌های خارجی، در خدمت زبان آموزان خواهد بود.

همچنین برگزاری دوره‌های تخصصی زبان انگلیسی (TOEFL, IELTS, UTET) و دوره‌های تخصصی مرتبط با سایر زبان‌ها با استفاده از دو روش آموزشی حضوری و مجازی از دیگر برنامه های این مرکز خواهد بود.

آموزش زبان فارسی دیگر بخش مرکز آموزش زبان دانشگاه تبریز است که به آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان پرداخته که هدفش تهیه و تدوین منابع متناسب با نیاز‌های زبان‌آموزانِ زبان فارسی است.

لازم به ذکر است شرکت در دوره‌های مرکز آموزش زبان دانشگاه تبریز برای عموم آزاد بوده و تدریس توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان مقطع دکتری انجام می‌گیرد.

شروع کلاس‌ها از اواسط تیرماه سال جاری خواهد بود.