با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و آشنایی با کسب و کار؛ بازارچه دانشجویی افتتاح شد

بازارچه دانشجویی با هدف ترویج و حمایت از کسب و کارهای دانشجویی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید علیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز و حجت الاسلام و المسلمین حمیدی مدیر امور اجتماعی دانشگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این بازارچه که با هدف آشنایی دانشجویان با فضای کسب و کار، ترویج و حمایت از کسب و کارهای دانشجویی، صنایع دستی و سنتی به مدت یک هفته برگزار خواهد شد؛ زمینه مساعدی برای تشویق دانشجویان به فعالیت درعرصه کسب و کار دانشجویی در دانشگاه را فراهم می نماید.

عرضه گل و گیاه، غذا، پوشاک اسلامی و ایرانی و دست سازهای دانشجویان از مهمترین بخش های این نمایشگاه است.

خاطرنشان می شود؛ در این بازارچه غرفه کتاب تخصصی با موضوع تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دایر می‌باشد و محصولات با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و قیمت مناسب عرضه می­ شود.