آغاز به کار نمایشگاه خیریه نقاشی در دانشگاه تبریز

نمایشگاه خیریه نقاشی به همت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز و کانون دانشجویی هنرهای تجسمی و کانون خیریه آئینه در محل نگارخانه شهید آوینی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام و المسلمین حمیدی مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه در این نمایشگاه بیش از ۳۰ تابلو نقاشی به همراه چهارغرفه از هنرهای تجسمی از آثار دانشجویان در معرض نمایش و فروش قرارداده شده است، گفت: همه عواید حاصل از این نمایشگاه به بیمارستان کودکان مبتلا به سرطان اهدا خواهد شد.

مدیر اموراجتماعی دانشگاه تبریز با اشاره به ابراز علاقمندی بیش از ۶۰۰ نفر از دانشجویان به فعالیت در زمینه نقاشی و هنرهای تجسمی، افزود: دانشجویان علاقمند به فعالیت های اجتماعی و عضویت در کانون های فرهنگی و اجتماعی می توانند با عضویت و فعالیت در کانون های دانشجویی موجب افزایش نشاط و پویایی در دانشگاه شوند.

شایان ذکر است؛ این نمایشگاه از امروز شنبه به مدت یک هفته در محل نگارخانه شهید آوینی در حال برگزاری است.

خاطرنشان می شود؛ روز یکشنبه به همت کانون خیریه آئینه و با همکاری سازمان انتقال خون طرح اهدای خون و بانک سلول های بنیادی در حاشیه این نمایشگاه انجام خواهد شد.