به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه تبریز برگزارشد؛ نکوداشت یکصدمین سالگرد تاسیس جمعیت هلال

آئین نکوداشت یک قرن خدمت بی منت ویکصدمین سالگرد تاسیس جمعیت هلال احمر، با همکاری کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه تبریز و جمعیت هلال احمر استان در تالار وحدت این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز آئین نکوداشت یکصدمین سالگرد تاسیس هلال احمر با حضور رئیس دانشگاه تبریز، برخی از اعضای شورای شهر، مسئولین نظامی، فرهنگی و اجرائی شهر، مدیران اسبق هلال احمر استان و بیش از هزار نفر از اعضا و داوطلبان جوانان و دانشجویان امدادگر و نجاتگر، کارکنان و خانواده‌های آنان و به میزبانی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار گردید.

دکتر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم با تبریک هفته هلال احمر و صلیب سرخ جهانی و گرامیداشت یکصدمین سالگرد تاسیس هلال احمر گفت: عملیات های هلال احمر از کارهای سخت و پر مشقت است و نیروهای هلال احمر با بخطر انداختن جان خود، جان همنوعان را نجات می دهند  و مصداق شعر معروف سعدی (بنی آدم اعضای یکدیگرند) هستند  و با انجام فعالیت های خداپسندانه وانسانی و همچنین با پایبندی به اصول و اهدافی از قبیل نوعدوستی، بی غرضی و بی طرفی ارزشهای والای انسانی را نشان می دهند و این فعالیت ها همانند مجاهدت رزمندگان در جبهه‌های جنگ ارزشمند است.

رئیس دانشگاه تبریز ضمن تقدیر از فعالیت دانشجویان در کانون دانشجویی هلال احمر  ادامه داد: دانشگاه تبریز به عنوان مهمترین دانشگاه کشور و منطقه، آماده است در مسیر انجام وظایف بهینه هلال احمر استان  به ویژه در امر گسترش  آموزش های همگانی و کارهای دانش بنیان و  فناورانه ، با هلال احمر همکاری کند  و با ظرفیت های علمی و پژوهشی خود  در راستای تحقق برنامه ها و اصول اهداف جمعیت هلال احمر همراهی نماید.

در این مراسم دکتر حمید منجم مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ضمن ارائه گزارش فعالیت ها و دستاوردهای این سازمان در سال های اخیر، از میزبانی دانشگاه تبریز تقدیر نموده و بر آمادگی و ضرورت همکاری با دانشگاه ها مخصوصا" دانشگاه تبریز و بهره گیری از پتانسیل غنی علمی و پژوهشی جهت پیشبرد اهداف فناورانه این سازمان تأکید نمود.

تجلیل از ۹ مدیر عامل سابق سازمان به همراه فعالان نمونه، اجرای سرود توسط غنچه های هلال، اجرای استند آپ کمدی و برگزاری مسابقه، پخش فیلم های عملیات های امدادی و قرائت شعر از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.

شایان ذکراست؛ کانون دانشجوئی هلال احمر دانشگاه تبریز از سال ۸۶ شروع به کار نموده و فعالیت های این کانون در حوزه های: برگزاری دوره های کمک های اولیه و امداد ونجات، برگزاری مانور، برگزاری اردوهای آموزشی، جمع آوری کمک های مردمی برای آسیب دیدگان، عیادت و کمک به قشر آسیب پذیر جامعه اعم از کودکان کار، بهزیستی و...است و در این سالها بیش از دو هزار عضو گیری نموده و در حال حاضر ۲۰۰ نفر عضو فعال دارد و آماده  پذیرش دانشجویان و دانشگاهیان  جهت  انجام  فعالیت  می باشد.