بازدید معاون تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از محل برگزاری مسابقات المپیاد دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۶۳۸۱ اخبار تصویری

دکتر رضا قاسم‌نژاد معاون اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از امکانات ورزشی دانشگاه تبریز بازدید به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبان دانشگاه تبریز در تیر و مرداد امسال برگزار خواهد شد.
صبح امروز دکتر رضا قاسم نژاد معاون اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، دکتر شهناز روزبهانی رئیس اداره توسعه ورزش‌های همگانی سازمان امور دانشجویان و هیاتی از وزارت علوم به همراه مسوولان دانشگاه تبریز از سالن‌های محل برگزاری مسابقات بازدید به عمل آورد.
در بخش اول از ژیمنازیوم دانشگاه تبریز، استخر دانشگاه تبریز و سالن شهدا بازدید به عمل آمد که محل برگزاری مسابقات رشته‌های والیبال، فوتسال، بسکتبال، شنا و کاراته است و قرار است در بخش دوم سالن‌های خارج از دانشگاه تبریز بازدید صورت گیرد.
پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور تابستان سال جاری با حضور بیش از ۵۰۰۰ شرکت کننده به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز در بخش دختران در ۱۰ رشته بسکتبال، والیبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو و میدانی، تکواندو، کاراته ، تیراندازی و فوتسال و در بخش پسـران در ۱۱رشته فوتسال، والیبال، بسـکتبال، تنیس روی میز، بـدمینتون، شـنا، دو و میدانی، کاراته، تکواندو ،تیراندازی و کشتی آزاد و فرنگی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز دکتر رضا قاسم‌نژاد معاون اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور