درگذشت دانشجوی دانشگاه تبریز در اثر ایست قلبی

گلشن زیناللی، دانشجوی رشته مهندسی معماری در مقطع کارشناسی تبعه کشورآذربایجان روز گذشته در اثر ایست قلبی درگذشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بعد از بردن این مرحومه به بیمارستان، دکتر وی پس از بررسی اولیه در اورژانس تخصصی قلب در بیمارستان شهید مدنی شهرستان تبریز و تشخیص اولیه جهت آنژیوگرافی به اتاق عمل قلب بیمارستان شهید مدنی منتقل می شود که متاسفانه پس از تلاش متخصصین قلب در ساعت یک و سه دقیقه بامداد روز چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه در اثر ایست قلبی از دنیا می رود.
دانشگاه تبریز درگذشت این دانشجو را به دانشگاهیان دانشگاه تبریز و به‌ویژه دانشجویان این دانشگاه و خانواده‌ محترم این مرحومه، تسلیت می‌گوید و از خداوند متعال برای بازماندگان صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده، غفران و رحمت واسعه الهی مسئلت دارد.